Veckan..

Jag vet knappt var jag ska börja! Det har hänt lite sedan sist! Det viktigaste är väl att Micke och Strutsen gått och gift sig! Grattis. Tänkte jag ska slänga upp lite bilder från dagen inom kort. Det var i alla fall mycket mycket trevligt och kul.

Annars så har jag spenderat en hel del tid vandrades omkring i klädbutiker sökandes efter den perfekta koftan. Som tydligen inte existerar. Just nu känns det som att jag har löjligt lite vinterkläder. Hur ska jag klara mig?

Jag har precis checkat in till min kommande englandsresa och skrivit ut boarding pass. Imorgon blir det till att packa och fixa färje-och-tåg-biljett. Kollade precis upp när jag måste ge mig på kas på tisdag. 06.31 ska jag ta bussen. Ingen kul tid.

Jag har varit på bio i veckan. Såg först Flickan som lekte med elden tillsammans med pappa. Den var mycket bra. Dock så minns jag ju löjligt mycket. Och i tisdags såg jag och Annie Upp. Blev väldigt positivt överraskad. Trodde den skulle vara sådär men det var rätt rolig. Och söt. Framför allt söt.

I fredags åkte jag till Röstånga Mölle Skafferi tillsammans med tjejerna. En väldigt trevligt dag! Supermysigt.

Jag måste gå...

Mornar

Det har redan hunnit bli onsdag kväll. Det är fortfarande jobbigt att gå upp. Vantarna har åkt fram och idag var det första gången jag behövde skrapa rutorna. Vilken jag inte har marginal till. Så jag tog peaugon idag. Jag får väl gå upp fem minuter tidigare om mornarna antar jag. Vilken jag inte alls vill. Jag går upp så sent som möjligt.


Helgen

Det har blivit lite shopping i helgen! Var inte alls meningen men när jag åkte till skopunkten lyckades jag ändå komma hem med 2,5 par skor bland annat dessa guldfärgade pumps som jag delar med Annie!


Var på Väla idag med tjejerna. Känner att jag hade behövt lite snygga koftor men hittar minsann inga. Hittade ingen BH på H&M idag som jag ville ha men igår kom jag minsann hem med 2 behås och x antal trosor. Jag tycker mycket om rea, det är alltid kul att hitta fynd!

Annars så har det varit rätt lugnt. Har sovit länge om dagarna, varit väldigt skönt för det har jag behövt. Imorgon är det måndag igen och upp tidigt. När det fortfarande är mörkt...


Jag kan inte riktigt bestämma mig...

Jag behöver köpa en ny mobil. Displayen på min nuvarande har börjat krångla samt mellanslagsknappen. Och så har jag en längre tid irriterat mig på avsaknaden av en svensk ordbok. Så nu har jag börjat se mig omkring efter en ny. Har fastnat för två stycken, Samsung 5230 och Sony Ericsson t700. Jag kan dock inte riktigt bestämma mig. Prisskillnaden? Närmast obefintlig, t700 kostar 50 kronor med med samma tillbehör (hörlurar, minneskort). Jag vet inte. Vilken hade ni valt?





Fredag

Jag ringde nyss till Amelia för att fråga varför jag inte fått min tidning. Han sa att de skulle skicka en ny. Snabb och enkelt. Jag tycker om bra service.

Det har varit mycket fint väder idag. En perfekt höstdag. Soligt och kyligt. Men väldigt skönt. Dock så närmar sig tiden för fingervantar. För jag frös idag.

Det är så skönt att det är fredagseftermiddag. Hela den här veckan har det varit jättejobbigt att gå upp. Jag vet varför. Det är på grund av mörkret och månen.

Vad ska ni göra ikväll? Själv tänkte jag slå mig ner framför Morden i Midsomer och hoppas att det är ett avsnitt jag inte sett.


Inte den syn jag vill mötas av när jag går upp.


Liftarens guide till galaxen

De snackades böcker på P3 häromdagen. Efter en liten snabb omröstning korades Liftarens guide till galaxen av Douglas Adams till den bästa boken genom tiderna. Jag, som älskar boken, är böjd att hålla med.


Mr Prossner
har kommit för att riva Arthur Dents hus och Arthur protesterar.


-         Lägg av med det där nu, Mr Dent, sa han. Ni har ingenting att hämta här. Man kan inte ligga framför en bulldozer i en evighet.Han försökte få sina ögon att skjuta vilda blixtar men det kom liksom ingenting ur dem. Arthur låg i leran och skvätte på honom.
-         Kom an bara, sa han. Vi får se vem som rostar först.
-         Ni kommer att bli tvungen att acceptera detta, sa Mr Prossner och snurrade pälsmössan runt på sitt huvud, denna motorled måste byggas och den ska byggas!
-         Första gången jag hör talas om den, sa Arthur, varför måste den byggas?
Mr Prossner hötte med fingret åt honom en stund. Sen så slutade han och stoppade undan fingret.
-         Vad menar ni med det? Varför den ska byggas? Det ska bli en motorled. Motorleder är till för att byggas!Motorleder är anordningar som gör det möjligt för somliga människor att ta sig mycket fort från punkt A till punkt B, medan andra människor kan ta sig mycket fort från punkt B till punkt A. Människor som bor vid punkt C, som är en punkt mitt emellan punkt A och punkt B, råkar ofta i grubblerier över vad som är så fantastiskt med punkt A eftersom så många människor från punkt B nödvändigtvis måste dit, och vad som är så fantastiskt med punkt B efter som så många människor från punkt A till varje pris måste dit. Dom önskar ofta att folk en gång för alla kunde bestämma sig för var fan dom vill vara nånstans.
Mr Prossner önskade att han vore vid punkt D. Punkt D var ingen särskilt punkt, det var bara vilken punkt som helst mycket långt från punkterna A, B och C. Han skulle ha en trevlig liten stuga vid punkt D med yxor över dörren, och sen skulle han tillbringa många trevliga stunder på punkt E, som skulle vara den pub som låg närmast punkt D. Hans fru ville förstås ha klängrosor över dörren, men han ville ha yxor. Han visste inte varför – han tyckte bara så mycket om yxor. Maskinförarnas hånfulla leenden fick honom att rodna.
Han flyttade sin kroppstyngd från den ena foten till den andra men det var lika obekvämt på bägge. Uppenbarligen hade någon visat prov på hjärtskärande inkompetens och han hoppades bara att det för Guds skull inte var han.
Mr Prosser sa: Ni hade lagliga möjligheter att komma med förslag eller att protestera före besvärstidens utgång.
-         Besvärstiden? skrek Arthur. Vilken besvärstid? Första gången jag fick höra talas om det var igår, när en arbetare kom till mitt hus. Jag frågade om han kommit för att tvätta fönstren, men han sa att nä, han hade kommit för att riva huset. Det sa han inte med detsamma förstås. O nej då. Först torkade han av några fönster och krävde mig på en hundring. Sen sa han det.
-         Men Mr Dent. Planerna har funnits tillgängliga på planeringskontoret de senaste nio månaderna.
-         Visst, så fort jag fick reda på det gick jag raka vägen för att få se dem, igår eftermiddag. Ni hade inte direkt ansträngt er för att få uppmärksamhet kring dom, eller hur? Jag menar, i stil med att säga det till nån, eller så?
-         Men planerna fanns utställda…
-         Utställda? Jag blev tvungen att gå ner i källaren för att få se dom.
-         Där ligger utställningsavdelningen.
-         Jag var tvungen att ha med mig en fackla.
-         Det var väl fel på lyset.
-         Det var fel på trappan också. Den var borta.
-         Men ni hittade planerna, eller hur?
-         Jotack, dom fanns utställda längst ner i ett låst arkivskåp som var inställt i en före detta toalett, med en skylt på dörren där det stod varning för leoparden.


Sömn och sånt

Jag förstår inte varför just den här sidan ska vara så seg. Internet är ju snabbt annars!

Just nu är jag oerhört trött. Har inte sovit ordentligt de senaste nätterna. Har gått och lagt mig tidigt och sedan bara vridit och vänt på mig i två, tre timmar. Och jag blir så seg när jag inte sover tillräckligt. Inte alls bra. Snart är det helg dock, ska bli riktigt skönt!

Har inte gjort något särskilt idag. Körde och handlade när jag kom hem. Skulle köpa kalkonfilé på city gross, det tog en evighet för det var JÄTTELÅNG kö. Var supersur när jag kom hem. Tänkte att jag skulle lyssna på Din Gata med Saman och Cynthia när jag lagade mat men hittade inte P3 på radion i köket. Med hjälp från Annie och pappa fick jag till slut fram kanalen. Då var det två minuter kvar. Efter jag gjort i ordning maten (kycklingspett med zucchini, paprika, lök, champinjoner med pommes, dip och guacamole) la jag mig på golvet en stund. Sen orkade jag inte resa mig.

Telia står och hackar i bakgrunden. Vad är det med digitalboxar egentligen? Vi har lämnat in vår Digialty box på service hos Audio Video. Igen! Hoppas det inte tar 3 månader den här gången. Då blir vi inte så glada.



Saman och Cynthia från din gata i P3.
Mitt favoritprogram just nu.


Ullared

Så typiskt. Jag hade 10 minuter över innan Greys Anatomy börjar och tänkte passa på att uppdatera bloggen för en gångs skull, det var ju ett tag sedan sist. Då får blogg.se för sig att ta 5 minuter på sig för att komma in på sidan och att logga in.

Anyway. Ullared. I måndags. Mamma, Annie, Anna och jag. Många saker. Många saker jag ville ha. Många, många saker jag ville ha. Fick slå mig själv på fingrarna. Fy, Bella, du får inte köpa allt du ser. Fick be mamma, Annie och Anna att ta mig därifrån. Speciellt från nedanvåningen. Snacka om habegär. Lyckades dock hålla mig från att handla allt för mycket. Slutsumma: 1503 kronor. Inte så farligt. Tvärtom riktigt bra. Är stolt över mig själv. Fick med mig några riktigt bra klipp hem. Vad sägs om trosa och behå för 100 kr? Niveas ansiktsmasker för 7 kr? Inlägg till högklackade skor för 7 kr?

Shit, Greys har börjat. Ursäkta.


Ullared. En fara för plånboken.


RSS 2.0