Hemma en sväng

Jag och Aron är hemma och hälsar på. Ville fixa lite med banken och handla lite småsaker från Sirlig och Pagoni. Blev en hel del, jag har visst lite svårt med självkontroll. Men det får räcka i ett bra tag framöver. Så är tanken i alla fall.

Passar Dessis och Jonas hus nu när de är i Bulgarien. I Sunny Beach för att vara exakt. Strutsen och jag var där för drygt 4 år sedan. Nästan på pricken faktiskt, det är inte klokt hur fort tiden går. Man håller ju på att bli gammal!




I want to use somebody...

Oj, min förstasida på inloggningen ser inte så bra ut. Senaste objekt till antal: 4!

Just nu har både jag och Annie fått Use somebody med Kings of Leon på hjärnan. Den är ju så himla bra.

Felicia väckte mig kvart i nio imorse. Eller väckte och väckte, jag var egentligen redan vaken. Men jag fick gå ner och öppna grinden till ovanvåningen så hon blev lycklig och glad. Annie vaknade också i vevan så jag gjode scones och sen gjode vi oss i ordning för att åka en sväng till väla. Annie handlade en del, inte jag för jag har inte fått in mina pengar, dumma ica! Inte för att jag hittar så mycket ändå, gillar inte riktigt modet just nu. Pälsvästar och helpaljettklänningar är inte riktigt min grej. Funderar dock på att köra till center syd imorgon. Vill titta lite grann på Vila. Men mest av allt vill jag köpa skor.


Vill ha

Det har inte gått så bra med uppdatering på sista tiden. Har knappt suttit framför datan alls de senaste två veckorna. Jag har inget behov och varje gång jag tänker så kommer något emellan. Fast nu är jag sugen på att beställa från sirlig så jag ska in och kika lite. Behöver bla. ringöglor, klämpärlor och lås. Och där finns så mycket jag vill ha. Det finns det i allmänhet.

Läggdags

Det börjar bli dags att dra sig mot sängen. Jag har varit väldigt trött hela dagen. Framför allt sedan efter maten. Då ville jag bara gå och sova. Men klockan sju är kanske lite väl tidigt. Men nu så. Nu räcker det.

Plommon

Oj med plommon det fanns på trädet. Mycket mer än vad jag trodde det skulle bli. Ingen aning om hur många liter det blev men det var en del. Jag tycker faktiskt det är ganska kul att plocka plommon. Och körsbär. Det ger mig en ursäkt att klättra i träd. Och det är ju roligt! Krusbär är inte så värst kul. De sticks.

Mysigt

Sitter i min säng, har lånat pappas lilla data. Just nu önskar jag att jag vore i England så jag också fick vara med och fira Phils födelsedag! Istället sitter jag här, har satt på en av mina favoritfilmer, Arn Tempelriddaren. Tycker den är väldigt bra gjord, fast böckerna är ju så klart bättre.

Har haft en väldigt trevlig dag. Vi åkte till Eslöv och åt jättegoda surdegsvåfflor på Röstånga Möllas skafferi som Lukas sköter om. De var riktigt goda  och vi hade en jättemysig dag. Fick med mig några goda surdegsbröd också som vi haft till grillat idag. Blir min frukost resten av veckan också, antar jag.


RSS 2.0