Trött

Har haft två ganska jobbiga dagar på Posten i Åstorp. Det har varit mycket jobbigare än jag förväntade mig, har varit så trött när jag kommit hem. Har visserligen inte kunnat somna framåt 1 heller och då är det ganska jobbigt att vakna vid 6. Lär få gå upp tidigt imorgon också. Ska vara vid gaten senast klockan 10 och jag tror inte att jag vågar satsa på att bara vara där vid 9. Har redan checkat in online så jag behöver inte oroa mig för det. Ska se om Annie får övningsköra till stan så jag kan köpa biljett redan ikväll, så slipper jag oroa mig för det imorgon.

Vattenkrig!

Idag har Annie och jag haft en superroligt vattenkrig med blomsprutor! Jag vann! Har klippt lite gräs och haft det mysigt i trädgården. Jag har vaxat mina ben för första gången och jag tyckte inte alls att det gjorde särskilt ont. Förväntade mig att det skulle vara mycket värre. Imorgon ska jag gå upp tidigt för då ska jag till Posten i Åstorp och öva lite grann!

Midsommar

Hade en mycket trevlig midsommarafton hemma hos Anna. Åt god mat, (pastasallad och grillat för min del) spelade spel (kubb och Med andra ord) och lekte lekar (upp till bevis tipsrunda och en typ av charader). Blev en liten vänskaplig tävling av det hela.  Passade på att fira Camilla också, hon fyllde år tidigare i veckan. Hon ska gå till Len Hud och bli  ompysslad.









Veckan hitintills

Var på förhandsvisningen av the Proposal i tisdags. Den var ganska rolig faktiskt och rätt så bra. Förutsägbar dock, man kan lista ut hur den kommer att sluta från reklamen. Men det var trevligt, är ju alltid kul att gå på bio. Framför allt om det är gratis.

Jag var hemma hos Lukas och Camilla och kollade på Apocalypse Now. Tyckte den var en aning skum ibland men annars så var den bra. Fick låna en bok med mig hem, Tisdagarna med Morrie av Mitch Albom. Började på den tidigare idag och har knappt kunnat lägga ner den sen dess. Riktigt, riktigt bra, den fångade mig från första ordet. Tyckte väldigt mycket om den.

Igår var jag och handlade till midsommar med Strutsen och Anna. Ser verkligen fram emot imorgon, det kommer att bli så kul.

Det har varit säsongsavslutning av både Greys Anatomy och Desperate Housewifes, så nu får vi vänta ända tills hösten för att få reda på fortsättningen. Vad tror ni? Kommer Izzie och George att dö och vem gifte sig Mike med

Förlåt

Jag har varit väldigt dålig på att uppdaterna den sista tiden, jag vet. Har inte någon egentlig anledning, det har bara inte blivit av, jag vet inte varför. Det har hänt en del på sista tiden.

Jag har varit på studentfest. Frida tog studenten från Olympia i fredags och det var jättetrevligt hemma hos familjen Karlsson. God mat, gott vin och mycket trevligt sällskap. Mindre trevligt väder dock. Är väldigt glad att vi fick underbart vackert väder när vi tog studenten, Tina och jag. Kanske en aning för varmt, man var ju röd som en pion när man sprungit de obligatoriska 7 varven runt Magnus Stenbock.

Pappa har köpt bil. En superfin Toyota Yaris från 06. Manuell växellåda, 1,0 motor. Blå. Mycket fin, tycker jag. Är väldigt glad i den.

Jag har bokat resa till England. Så den 24 juni åker jag och kommer hem igen den 30 juni. Blir ungefär 6 dagar som jag blir borta. Hoppas att Strutsen inte får sitt barn under tiden jag är borta.

Jag har återupptäckt Lars Winnerbäck. Jag har inte lyssnat så jättemycket på musik den sista tiden men igår blev jag sugen på att lyssna lite på Winnerbäck. Hade nästan glömt hur mycket jag tycker om hans musik.

Dessi och Jonas har flyttat till hus. Det är verkligen jättefint. Känns verkligen fräscht.

Strutsen och Micke har flyttat till radhus. Jättemysigt och så skönt men en liten trädgård, kan jag tänka mig.

Jag har varit med och planerat midsommar. Så sent som idag faktiskt. Ska bli jättekul. Blir min första midsommar sen 2006. Har haft en jättemysig dag med tjejerna. Alltid lika trevligt. Bakade vaniljbullar och en kladdkaka till fikat. ´

Har passat en hund. Hade en liten westie på besök över en natt. Tina heter hon och hon är hur god som helst. Hade det så mysigt ihop, hon, jag och Annie.

Jag har fått en tv på mitt rum och en ny byrå samt en matta. Tv-bänken står jättebra i hörnet och byrån tycker jag mycket bra om. Tycker att Malm från IKEA är väldigt snygga. Har en vit Hampen matta som är jätteskön att gå på.

RSS 2.0