En uppdatering

Jag har varit alldeles för trött för att sätta mig vid datan för att skriva en snutt. Det har varit långa dagar på Posten och jag har helt enkelt inte orkat. Och det har väl inte hänt överdrivet mycket heller. Det viktigaste är ju att Strutsen har fått barn. Ska nog få träffa lilla Alexander imorgon. Annars så kan jag inte komma på så mycket mer. Var på bio med pappa förra helgen och såg Änglar och demoner. Den stämde bra med boken tyckte jag. Visste ju redan från början vem "the bad guy" var så jag satt ju bara och väntade på att de skulle avslöja det. Vilket de väntade med till allra sista sekunden. Men den var bra gjord i alla fall.


...

Jag har varit så fruktansvärt trött denna veckan att jag inte orkat sätta mig vid datan någon längre stund. Jag orkar inte idag heller faktiskt. Vill bara säga Grattis till Strutsen och Micke till födslen av Alexander!
 


Fredagstankar

Jag vill sova. Fast man kan ju inte gå och lägga sig klockan halv åtta på en fredagskväll. Det är ju konstigt. Så jag antar att jag får hålla mig vaken i ett par timmar till. Det var meningen att jag skulle träffa tjejerna ikväll men det blev inställt. Så det blir en lugn hemmakväll ikväll. Det har blivit många sådana på sista tiden.

Det går bra på Posten. Jag körde själv för första gången igår och det gick väldigt bra. Jag börjar hitta i Kvidinge nu. Det värker lite i hjärtat när jag kör förbi Kvidingebadet och ser barnen ha uppvärming på gräsmattan. Jag saknar sommaren på Råå Vallar. Jag ser inte fram emot måndag. Reklam är jobbigt.

Jag saknar Rob. Ibland känns det extra mycket. Fast jag är så van nu att det inte bekymrar mig alltför mycket längre. Men lite då och då känns det lite extra. Som nu.

Lars Winnerbäck är verkligen riktigt bra. Jag har lyssnat mycket på honom på sista tiden. Just nu älskar jag Tretton Trappor Opp från albumet Dans med svåra steg.

Pocohontas fungerar inte riktigt tidsmässigt. I sången Färger i en vind så börjar de sjunga någon gång på dagen och sen så blir det natt (har du hört en varg som ylar under månens ljus, en vildkatt blir en stjärnbild mot din kind) och sen så blir det morgon (kom spring på gömda stigarna i skogen) och så är det ju dag igen. Som om Pocahontas och John Smith kan vara borta i ett dygn utan att nån bryr sig. Och varför har de båda bruna ögonbryn?






Morden i Midsomer

Har nu hunnit se mina inspelade avsnitt av Morden i Midsomer. Tycker de har varit ovanligt dåliga om jag ska vara ärlig. De har absolut inte varit bland de bästa avsnitten. Eller så är jag bara lite kräsen. Nästa vecka visar de i alla fall de sista avsnittet som jag givetvis tänker se!


SVT24 repriserar alla avsnitt av Morden i Midsomer.

Bakat

Än en gång har jag bakat lite grann. Kom hem tidigt igår, redan kvart i 2 och blev sugen på att baka lite grann. Så det blev vaniljbullar och chokladmuffins. Fast muffinsen blev misslyckade för jag är tydligen inte så bra på att följa recept. Glömde både bakpulvret och mjölken! Oj då.

Säsongstart för Lipstick Jungle

Tyckte att första avsnittet av Lipstick Jungle var väldigt bra! Skönt att Nicos förhållande med sin man äntligen tagit slut, på ett något oväntat sätt dock. Vilket är bra! Jag gillar när saker och ting är oförutsägbara!


Lipstick Jungle, måndagar 21.00, TV3

Lite blandat

Just nu sitter jag och håller på att lägga in Brödraskapet av Robin Young på min Ipod. Har velat läsa den ett tag men det har inte blivit av än. Får se om jag kommer att finna lite tid till den. Det är så praktiskt att lyssna när man inte orkar koncerntrera sig. Nu när jag var iväg lyssnade jag på Levande bränd av Souad. Den var riktigt bra!

 


Hade en jättetrevlig dag igår med tjejerna. Anna ska till Tanzania om ett par dagar så vi sade hejdå igår.Var först hemma hos Hooman på fest och sen så gick vi till Hampan ett tag innan jag körde Camilla hem medan Anna och Julia drog till tivoli.





Idag har jag och mamma varit på Väla och handlat kläder till henne. Varit på Maxi och handlat lite mat också så att jag har ngt att äta nu ett tag framöver. Ska upp tidigt imorgon för att jobba på Posten igen. Har ju missat ett par dagar nu när jag har varit sjuk. Hoppas det går bra. 
 

4th of July!

Just nu önskar jag att jag vore på camp riktigt mycket! Det är den 4 juli idag, USA's nationaldag och de två senaste åren har jag tillbringat dem på Zaks Amp, sjungandes och tittandes på fyrverkerier. Så senare ikväll är det precis vad som kommer att hända där. Inte här. Jag önskar jag var där.


Felicia - svensk champion

Lilla Lisa är ju i Piteå nu för att gå på utställning. Tydligen så gick det väldigt bra för nu så har hon äntligen tagit sitt svenska cert! Och tillsammans med den norska och det danska championatet innebär det att hon är svensk, dansk, norsk och nordisk champion!


På sista tiden

Jag hade det väldigt bra i England. Väldigt, väldigt bra. Ville egentligen inte alls åka hem. Men det var ändå skönt för att det var lagom till att jag fick feber och halsont. Har haft ett par jobbiga dagar, mår fortfarande inte 100. Värmen hjäper inte heller direkt. Det är inte så bekvämt att bo på södersidan nu, det blir alldeles för varmt. Vill flytta tillbaka till norr. Det har varit vädligt fint väder ett tag nu, både här och i England. Jag har varit en duktig flicka som smörjt in mig ordentligt med solkräm. Man har ju lärt sig sin läxa. Ska träffa tjejerna ikväll tror jag. Anna åker ju till Tanzania om ett par dagar för att volontärarbeta i 6 veckor. Kommer att sakna henne.

RSS 2.0